¡Bienvenido, Scoolilover!

Scoolinary Forums ¿Tienes una pregunta? Curso de cerveza artesana

  • Sussan Estela Olaya

    Administrator
    July 17, 2024 at 00:34
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola David

    Acabo de revisar el curso y voy a enviar tu observación al equipo de contenidos, en cuanto tenga una respuesta me vuelvo a comunicar contigo.

    Saludos.

  • Sussan Estela Olaya

    Administrator
    July 25, 2024 at 14:31
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola David

    El equipo de contenidos me informa que lo correcto es macerar por 5 horas a 78°C.

    Saludos.

Log in to reply.

Welcome to Scoolinary!

If you’re passionate about gastronomy, here’s something you’ll really love.

Join Scoolinary

Already a member? Sign in

Nice to see you again at Scoolinary!

Login to access to your account

Access to your account

Don’t have an account? Sign up