Forum Replies Created

Page 154 of 199
  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    March 1, 2024 at 14:47 in reply to: Croissants Duration
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hi @turan-shaziman 👋

    Welcome to our Community! ☺I hope you feel totally at home. Where are you from? I’m Sol from Buenos Aires and I’m the Community Builder.

    Let’s ask @sussan_scoolinaryteam about your doubt.

    I want to invite you to explore our Feed. There you can:

    • Share your dish pics and videos (up to 10MB). There’s a chance you’ll win a #ScooliStar. if your pic is great and the plating, too; we’ll upload it, mentioning you on our Instagram stories.
    • Start new debates you find interesting.
    • Share a very cool recipe of your own creation or a variation of one you saw at our Courses.
    • 🚀Join our Challenges: you may win some wonderful prizes

    Have a super great day and hope to see you around often!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    March 1, 2024 at 13:35 in reply to: Ingresar a curso
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @schulerzapatahotmail-com 👋

    ¡Bienvenida a nuestra Comunidad! 😊 Ya estamos analizando el problema que reportaste. Apenas tengamos una respuesta, volvemos a tí por esta vía o por Soporte (si es que ya has escrito al mail que te indicó mi compañera Susan).

    Abrazo

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 29, 2024 at 14:56 in reply to: Donuts
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hi @irenkaakougmail-com 👋

    Welcome to our Community!😊 I hope you feel totally at home. Where are you from? I’m Sol from Buenos Aires and I’m the Community Builder.

    Let’s ask @sussan_scoolinaryteam about the directions on how to change the proportion of the ingredients to make a smaller batch.

    I want to invite you to explore our Feed. There you can:

    • Share your dish pics and videos (up to 10MB). There’s a chance you’ll win a #ScooliStar. if your pic is great and the plating, too; we’ll upload it, mentioning you on our Instagram stories.
    • Start new debates you find interesting.
    • Share a very cool recipe of your own creation or a variation of one you saw at our Courses.
    • 🚀Join our Challenges: you may win some wonderful prizes

    Have a super great day and hope to see you around often!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 29, 2024 at 14:53 in reply to: Tiempo de reposo de macarons
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @galindomyriam388gmail-com 👋

    ¡Bienvenida a nuestra Comunidad! 😊Espero que te sientas como en casa. Cuéntanos de dónde eres. Aquí te saluda Sol desde Buenos Aires.

    Por favor dinos si la respuesta de Sussan te ayudó a saldar tu duda.

    Aprovecho para contarte que en nuestro Feed puedes compartir:

    • Fotos y vídeos de tus platos (de hasta 10 MB). Puedes ganar una #ScooliStar si tu foto es genial y el emplatado también; la subiremos mencionándote en nuestras historias de Instagram.
    • Iniciar nuevos debates que encuentres interesantes.
    • Una receta muy genial de tu propia creación o una variación de alguna que hayas visto en nuestros Cursos.

    🚀También puedes unirte a nuestros Retos y ganar premios maravillosos.

    ¡Abrazo y esperamos verte seguido por aquí!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 29, 2024 at 14:42 in reply to: donut
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @yerko-carreno-ogmail-com 😊(¡Qué bello nombre tienes!)

    ¡Te doy la bienvenida a nuestra Comunidad! Espero que te sientas como en casa. Cuéntanos de dónde eres. Aquí te saluda Sol desde Buenos Aires.

    Por favor dinos si la respuesta de Sussan te ayudó a saldar tu duda.

    Aprovecho para contarte que en nuestro Feed puedes compartir:

    • Fotos y vídeos de tus platos (de hasta 10 MB). Puedes ganar una #ScooliStar si tu foto es genial y el emplatado también; la subiremos mencionándote en nuestras historias de Instagram.
    • Iniciar nuevos debates que encuentres interesantes.
    • Una receta muy genial de tu propia creación o una variación de alguna que hayas visto en nuestros Cursos.

    🚀También puedes unirte a nuestros Retos y ganar premios maravillosos.

    Te dejo estas entradas de nuestro Blog que seguro te suman:

    Ideas para glaseados y toppings de dónuts – Scoolinary

    Cómo hornear unos dónuts perfectos – Scoolinary

    ¡Abrazo y esperamos verte seguido por aquí!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 29, 2024 at 14:24 in reply to: Fran Segura
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hi @ayankdag 👋

    Welcome to our Community! 😊I hope you feel totally at home. Where are you from? I’m Sol from Buenos Aires and I’m the Community Builder.

    I hope Sussan’s answer helped you. Please let us know if it did.

    I want to invite you to explore our Feed. There you can:

    • Share your dish pics and videos (up to 10MB). There’s a chance you’ll win a #ScooliStar. if your pic is great and the plating, too; we’ll upload it, mentioning you on our Instagram stories.
    • Start new debates you find interesting.
    • Share a very cool recipe of your own creation or a variation of one you saw at our Courses.
    • 🚀Join our Challenges: you may win some wonderful prizes

    Have a super great day and hope to see you around often!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 29, 2024 at 14:23 in reply to: Gelatina de plata
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @davidbouzas88gmail-com 👋

    ¡Bienvenido a nuestra Comunidad!😊 Espero que te sientas como en casa. Cuéntanos de dónde eres. Aquí te saluda Sol desde Buenos Aires.

    Por favor dinos si la respuesta de Sussan te ayudó a saldar tu duda. ¿Qué receta estás a punto de hacer?

    Aprovecho para contarte que en nuestro Feed puedes compartir:

    • Fotos y vídeos de tus platos (de hasta 10 MB). Puedes ganar una #ScooliStar si tu foto es genial y el emplatado también; la subiremos mencionándote en nuestras historias de Instagram.
    • Iniciar nuevos debates que encuentres interesantes.
    • Una receta muy genial de tu propia creación o una variación de alguna que hayas visto en nuestros Cursos.

    🚀También puedes unirte a nuestros Retos y ganar premios maravillosos.

    ¡Abrazo y esperamos verte seguido por aquí!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 14:01 in reply to: The problem in the final product of the croissant
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hi @mh_shaheen23 👋

    I’ll bring @sussan_scoolinaryteam to this thread so she can give us her opinion on your doubt.

    Have a great day, and keep on trying with those 🥐 I’m sure you’ll get a hold on them soon.

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 13:54 in reply to: Mochi
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @hira-gastrogmail-com 👋

    ¡Bienvenida a nuestra Comunidad!☺ Espero que te sientas como en casa. Cuéntanos de dónde eres. Aquí te saluda Sol desde Buenos Aires.

    Por favor dinos si la respuesta de Sussan te ayudó a saldar tu duda.

    Aprovecho para contarte que en nuestro Feed puedes compartir:

    • Fotos y vídeos de tus platos (de hasta 10 MB). Puedes ganar una #ScooliStar si tu foto es genial y el emplatado también; la subiremos mencionándote en nuestras historias de Instagram.
    • Iniciar nuevos debates que encuentres interesantes.
    • Una receta muy genial de tu propia creación o una variación de alguna que hayas visto en nuestros Cursos.

    🚀También puedes unirte a nuestros Retos y ganar premios maravillosos.

    ¡Abrazo y esperamos verte seguido por aquí!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 13:28 in reply to: shelf life
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hi @kapil-puri 👋

    Welcome to our Community! ☺I hope you feel totally at home. Where are you from? I’m Sol from Buenos Aires and I’m the Community Builder.

    I hope Sussan’s answer helped you. Please let us know if it did.

    I want to invite you to explore our Feed. There you can:

    • Share your dish pics and videos (up to 10MB). There’s a chance you’ll win a #ScooliStar. if your pic is great and the plating, too; we’ll upload it, mentioning you on our Instagram stories.
    • Start new debates you find interesting.
    • Share a very cool recipe of your own creation or a variation of one you saw at our Courses.
    • 🚀Join our Challenges: you may win some wonderful prizes

    Have a super great day and hope to see you around often!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 13:26 in reply to: Postres saludables
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola @elena-cecilia-viteri-noboa 👋

    ¡Bienvenida a nuestra Comunidad! ☺Espero que te sientas como en casa. Cuéntanos de dónde eres. Aquí te saluda Sol desde Buenos Aires.

    Por favor dinos si la respuesta de Sussan te ayudó a saldar tu duda.

    Aprovecho para contarte que en nuestro Feed puedes compartir:

    • Fotos y vídeos de tus platos (de hasta 10 MB). Puedes ganar una #ScooliStar si tu foto es genial y el emplatado también; la subiremos mencionándote en nuestras historias de Instagram.
    • Iniciar nuevos debates que encuentres interesantes.
    • Una receta muy genial de tu propia creación o una variación de alguna que hayas visto en nuestros Cursos.

    🚀También puedes unirte a nuestros Retos y ganar premios maravillosos.

    ¡Abrazo y esperamos verte seguido por aquí!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 13:24 in reply to: Ayud panettone!!!
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Hola Mai

    Vamos que tal vez ajustando levemente algunos factores, logras el resultado esperado. Siéntete libre de compartir fotos en nuestro Feed para celebrar contigo o para sugerir mejoras. ¡Crecemos en Comunidad!

    Abrazo

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    March 1, 2024 at 15:33 in reply to: Croissants Duration
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Oh, @turan-shaziman From what I can see, Ohrid is nothing short of a paradise.😍 Could you please enlighten me on what dishes or flavors are typical of Ohrid’s culinary heritage?

    Can’t wait to see the pics you’ll share of your dishes on our Feed.

    Have a great weekend!

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 19:31 in reply to: Any recipes about duck procuitto or duck ham?
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    Thank you, @kevin-smith 🙌 I hope you enjoy this other recipe, @chefimrankhangmail-com

  • 678f9f99aa4aa bpthumb

    Sol Damiani

    Administrator
    February 28, 2024 at 13:57 in reply to: Conservar de temperatura de los purés
    Level: favicon spaced Scoolinary Team

    ¡Eres un vecino, entonces, Eduardo! ¿Tienen buenos pescados en Pinamar? Sé que en Mar del Plata hay buena pesca pero no estoy al tanto de cómo es allí.

    Abrazo

Page 154 of 199

Welcome to Scoolinary!

If you’re passionate about gastronomy, here’s something you’ll really love.

Join Scoolinary

Already a member? Sign in

Nice to see you again at Scoolinary!

Login to access to your account

Access to your account

Don’t have an account? Sign up